Sıfır Faiz Rüzgarı Esmeye Devam Ediyor! O Bankalar 30.000 TL Faizsiz Avans İmkanı Sunuyor

İhtiyaç sahiplerine müjde! Hayalini kurduğunuz faizsiz kredi arayışınız sona eriyor. 30.000 TL’ye kadar kredi ve nakit avans için başvurular başladı. İşte İş Bankası, Denizbank, Garanti, Akbank, QNB Finansbank sıfır faizli kredi detayları...

İş Bankası, Denizbank, Garanti, Akbank, QNB Finansbank'ta faizsiz kredi ve avans almak için yeni süreç başladı! Şubat ayı son haftasında, sıfır faiz fırsatı ile müşterilere sunulan cazip kampanyalar yoğun bir ilgi görüyor. İşte 30 bin TL faizsiz kredi ve nakit avans avantajlı sunan bankalar...

Beş bankadan sıfır faizli kredi kampanyası!

Garanti BBVA: Garanti BBVA, 30 bin TL'ye varan faizsiz kredi ve taksitli nakit avans kampanyası duyurdu. Banka müşterileri, Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden bu kampanyadan yararlanabilirler. Kampanya, yeni müşterilere yönelik olacak.

QNB Finansbank: Banka, 20 bin TL nakit avans ve 10 bin TL kredi olmak üzere toplamda 30 bin lira kredi sağlıyor. Bu kredi, 6 ay vade ile sunuluyor ve aylık geri ödemeler 5 bin lira olarak belirlenmiş. Başvurular, QNB Finansbank'ın mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek ve yeni müşteriler için geçerli olacak.

Denizbank: Denizbank, 20 bin TL kredi ve 10 bin TL nakit avans olmak üzere toplam 30 bin TL'lik faizsiz finansman sunuyor. Bu destek, 6 ay vade ile geri ödenecek. Yeni müşteriler, bankanın mobil uygulaması üzerinden başvuru yapabilirler.

Akbank: Akbank da 30 bin lira değerindeki faizsiz kredi kampanyasına katılıyor. Bu kampanya kapsamında, "Mobilden Akbanklı Olanlara" özel olarak sunulan kredi, 6 ay vade ile kullanılabiliyor. Kampanya, ilk defa Akbank mobil uygulaması üzerinden hesap açacak kullanıcılar için geçerli ve 29 Şubat 2024 tarihine kadar başvurular devam ediyor.

İş Bankası: İş Bankası, 30 bin TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans ayrıcalığı sunuyor. Bu fırsat, İşCep uygulaması üzerinden İş Bankası müşterisi olanlara özel. Kredi, 6 ay vade ile çekilebilecek ve ödemeler bankaya eşit taksitler halinde yapılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri