Tarım ve Orman Bakanlığı açıkladı: Yaş çay alım fiyatı 2024 ne kadar oldu?

Yaş çay taban fiyatı 2024 belli oldu. Yaş çay alım fiyatı 2024 Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ilan edildi! Peki 2024 yılı yaş çay alım fiyatı kilogram başına kaç lira oldu.

Yaş çay kilosu ne kadar? Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında , yaş çay taban fiyatı 2024'te yer verildi. Tarım ve Orman Bakanlığı yaş çay alım fiyatlarını açıkladı. Buna göre 2024 yılı yaş çay alım fiyatı kilogram başına 17 lira oldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı yaş çay alım fiyatlarını duyurdu. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada yaş çay taban fiyatı hakkında şunlar kaydedildi:

"DESTEKLEME BEDELİ 2 LİRA"

"2024 yılı yaş çay alım fiyatı kilogram başına 17 lira, üreticilerimize verilen destekleme bedeli ise 2 lira olarak belirlenmiştir. Böylece 2024 yılı yaş çay bedeli olarak üreticilerimizin eline kilogram başına 19 lira geçecektir. Hayırlı olsun."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri