TOKİ 32 İlde 173 Arsa Satışa Çıkıyor: Satışlar Nerede ve Ne Zaman Gerçekleşecek?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 31 ilde 173 arsayı satışa sunuyor. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerin de aralarında bulunduğu bu satışlar, arsa alıcıları için büyük bir fırsat sunuyor.

Başvuru şartları ve detaylar merak edilirken, alıcılar arsaları %25 peşinat ve 48 ay vade ile satın alabilecek. Peki, TOKİ arsa satışları ne zaman başlayacak ve hangi illerde gerçekleşecek?

TOKİ Arsa Satış Başvuruları ve Şartlar

TOKİ, 32 ildeki 173 arsa için satış sürecini başlatmış durumda. Alıcılar, bu arsaları %25 peşinat ve 48 ay vadeli ödeme seçenekleri ile satın alabilecek. Arsa satışları için başvuruların nasıl ve ne zaman yapılacağı ile ilgili detaylar yoğun ilgi görüyor.

TOKİ Arsa Satışı Yapılacak İller

TOKİ'nin satışa sunduğu arsalar, İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bayburt, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Isparta, Karabük, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Malatya, Mersin, Muğla, Muş, Niğde, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak ve Van gibi illerde yer alıyor. Bu illerde satışa sunulacak arsalar arasında konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ve akaryakıt istasyon alanları bulunuyor.

Açık Artırmalar 29 Ağustos’ta Gerçekleştirilecek

Arsalar için açık artırmalar 29 Ağustos'ta yapılacak. Oturumlar, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda düzenlenecek. Ayrıca, internet üzerinden "www.emlakyonetim.com.tr" adresinden de teklifler verilebilecek.

Kolay Ödeme Seçenekleri

Arsa alıcıları, %25 peşinat ve 48 ay vadeli ödeme seçeneği ile satışa sunulan arsaları satın alabilecek. Satışa sunulan arsalar arasında Ankara Etimesgut'ta rekreasyon ve konut alanları, Bayburt'ta tarım ve hayvancılık tesis alanları, Diyarbakır'da konut ve ticaret alanları, İstanbul'da konut ve rekreasyon alanları, İzmir'de sanayi depolama alanları ve konut alanları yer alıyor.

TOKİ İletişim Bilgileri

Satışa ilişkin detaylı bilgilere "www.toki.gov.tr" ve "www.emlakyonetim.com.tr" internet adreslerinden ulaşılabilir. Ayrıca, 444 86 54 numaralı telefondan da bilgi almak mümkün.

Gündem Haberleri