WhatsApp'tan Para Kazandıracak Yeni Özellik!

WhatsApp, Android beta sürümünde topluluk yöneticilerini ilgilendiren yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. "2.24.19.34" numaralı beta sürümünde keşfedilen bu özellikle, artık topluluk yöneticileri kurdukları toplulukları başka kullanıcılara devredebilecek

Yönetici Yetkileri Korunacak Yeni özellikle birlikte, topluluk yöneticileri topluluklarını devrederken yönetici yetkilerini koruyabilecek. Bu, devreden kişinin topluluktaki haklarını anında kaybetmeyeceği anlamına geliyor. Böylece yöneticiler, topluluğu devrettikten sonra bile yetki sahibi olmaya devam edecek.

Yeni Yönetici Eski Yöneticiyi Görevden Alabilecek Devir işlemi tamamlandıktan sonra yeni yönetici, eski yöneticiyi görevden alma hakkına sahip olacak. Bu süreç, kullanıcılar arasındaki anlaşmalara bağlı olarak gerçekleşecek, toplulukların kontrolü daha esnek ve kullanıcı dostu bir hale gelecek.

Topluluklar Devredilebilecek ve Para Kazanma Fırsatı Sağlayacak Bu özellik sayesinde, topluluklarını büyüten yöneticiler topluluklarını devrederek maddi kazanç sağlayabilecek. Özellikle büyük topluluk yöneticileri için bu, topluluklarından para kazanma fırsatı anlamına gelebilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri