3600 ek gösterge tüm memurlara kademeli olarak verilsin

3600 ek gösterge ve seyyanen zam (en düşük memura 1500 TL, 1200 TL ,1000 TL gibi zam) tüm kamu çalışanlarına kademeli olarak verilmesi sağlanmalıdır .

Kıymetli arkadaşlarım ve takipçilerimiz son zamanlarda yazılı ve görsel yayınlarda 3600 ek gösterge ile alakalı haberler yer almakta. Malesef Hazine ve Maliye Bakanlığı personelleri ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan arkadaşlarımızın 3600 ek göstergeyi hak ettiklerine daire haberlerde oldun yazılı basında olsun yer verilmemekte. 

Oysa ki eğitim durumlarına göre kademeli olarak 3600 ek gösterge tüm kamu çalışanlarına ve emeklilerine verilmesi sağlanmalıdır ( şöför güvenlik görevlileri yardımcı hizmetler  vs dahil eğitim durumlarına göre kademeli olarak  ek göstergenin verilmesi ). 

Bizde çok güzel bir atasözü var biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar diye o yüzden tüm kamu çalışanları ve emekli memurlarımızı kapsam dışı bırakılmamalı mağdur edilmemelidir. Hazine ve Maliye Bakanlığı çalışanları olarak hep çalıştık halada öz verili çalışıyoruz 3600 ek göstergeyi de sonuna kadar hak ettiğimizi düşünüyoruz. Tabi ki çalışanıyla emeklisiyle tüm kamu çalışanları 3600 ek göstergeyi hak etmekte kademeli olarak verilmesi sağlanmalıdır. 

Ayrıca kurumiçi gelir uzmanlık ve Deftedarlık uzmanlık kadroların  10 yılını dolduran memurlara bir defaya mahsus olmak üzere bunca mağduriyet (2012 yılından beri ) göz önünde bulundurularak kadroların verilmesi sağlanmalıdır. Biz çalışan ve emekli memurlara seyyanen kademeli olarak en düşük memura 1500 TL, 1200 TL ,1000 TL gibi zam yapılması sağlanmalıdır. Her işin başı mücadeleden geçiyor lütfen olumsuz eleştiri yerine yapıcı olalım mutlaka eksik kalan yazılması gereken yerler var . 

Unutmayalım ki hepimiz bu geminin içerisindeyiz limana nasıl sağ salim varırız onun mücadelesini vermeliyiz. Tekrar söylüyorum 3600 ek gösterge tüm kamu çalışanlarına kademeli olarak verilmesi sağlanmalıdır .Biran önce Maliye hizmetler sınıfı tanımı yapılmalıdır.

NOT: Bilindiği üzere devlet memurları kanununa göre 2 yıllık önlisans ve 4 yıllık üniversite mezunları 1. derecenin 4. kademesine kadar ilerleyebiliyorlar. Tıpkı burada olduğu gibi 2 yıllık ve 4 yıllık yüksek okulu bitirenlere 3600 ek gösterge lise  mezunlarına 3000 ek gösterge vs kademeli olarak ilkokul, ortaokul ve yardımcı hizmetli arkadaşlarımıza da kademeli olarak ek göstergeden faydalanmaları sağlanmalıdır emekli memurlarımızda dahil mağdur edilmemelidir

Saygılarımla..

GİB PERSONELİ : SUAT FİDAN

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (9)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamudan Haber Haberleri