Adalet personelinin maaş promosyon talebi

Adalet Bakanlığı personelinin maaş promosyon talebi şu şekilde..

PROMOSYON ANLASMASİ EN SON 18.07.2017 tarihinde yapılan ihalede Ülke genelinde şube ağı yaygın 8 bankaya davet mektubu gönderilmiş bunlardan 6 banka davet mektubuna cevap vermiş bunlara göre her personele Temmuz ayı zamlı maaşının %10u +341,00TL teklif veren VAKİFLAR BANKASİ 07 Ağustos 2017 Tarihinde 5 yıl icin (01.09.2022) tarihinde bitmek üzere.

ADALET BAKANLIĞI İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı ile Vakıflar Bankası T.A.O Genel Müdürlüğü adına Ankara 2. Bölge Müdürülugu ve Adliye Sarayı Şubesi Müdürlüğü yetkilileri arasında imzalanmıştır. 

Burada promosyonla ilgili problemler için İlgili başkanlık iletişim numaralari verilmektedir. Bu bilgiler prosyon anlaşması yapildiktan sonra bildirilmektedir.

Güncel anlaşmalarda diğer kamu kurum kuruluşlarının rekor anlaşmalara imza atılırken genel itibariyle 3-5 yillik promosyon anlasmalarinda personeline bir kerede toplu ödemeler yapılırken binlerce personel olarak bizlere maaşa oranla ve taksitler halinde verilmesi çok büyük yanlış ve haksızlığa yol açar diye düşünmekteyiz.

Taleplerimiz toplu ve tek seferde ödeme yönünde ve tatmin edici bir ödeme yönündedir. 

Elbetde işlemler ihaleyle verilen tekliflere göre yapılıp en iyi teklifi veren bankayla anlasma olarak yapılacaktır lakin burada taksitler halinde ve maaşa oranla yapılan hesaplama personel menfaatini yansitmamaktadir. 

Maaşa oranla teklif alınmamalı, taksitler halinde ödeme kabul edilmemeli su ekonomik sıkıntılar içerisinde personelin refahı ve motivasyonu için tatmin edici  tek seferde ödeme avantajlı teklifi değerlendirilmelidir.

İhale şartlarına maaşa oranla veya taksitler halinde ödeme imkanı yazilmamali sartname toplu ve 3yil için peşin olarak yapılmak üzere yazılmalıdır.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Kamudan Haber Haberleri