AK Parti'den EYT, sözleşmeliye kadro ve memur zammı açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinde teknik konular üzerinde çalışmaların son aşamaya geldiğini; sözleşmeli personelin kadroya alınmasına yönelik kanun teklifinin de en yakın zamanda Meclis Başkanlığına sunulacağını belirtti.

- "Sabit gelirlileri enflasyona ezdirmeyeceğiz"

AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, salgınla başlayan, Rusya-Ukrayna arasındaki savaşla tırmanan küresel ekonomik dalgalanmaya rağmen Türkiye'yi büyütmeye, milletin refahını yükseltmeye devam ettiklerini söyledi.

ÇALIŞANLARIN MAAŞ ZAMMI

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Sabit gelirlilerin alım gücünü artırarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da enflasyona ezdirmeyeceklerini belirten Tunç, "Bugün görüşmeleri gerçekleşen asgari ücretin işçilerimizin beklentilerini karşılayacak bir seviyede belirleneceğine yürekten inanıyorum. 

EYT DÜZENLEMESİ

EYT düzenlemesinde teknik konular üzerinde çalışmalar son aşamaya gelmiş durumda. 

SÖZLEŞMELİYE KADRO

Sözleşmeli personelin kadroya alınması teklifimizi de en yakın zamanda TBMM'ye getirmiş olacağız. Milletimizin beklentilerine cevap vermeye, insanımızın refahını yükseltecek adımları atmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
AA

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Kamudan Haber Haberleri