AK Partili Mehmet Muş: 3600 ek göstergenin vaadini biz verdik, biz yapacağız!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, Meclis kürsüsünden yaptığı konuşmasında, 3600 ek gösterge sözünü biz verdik, biz yapacağız dedi.

MEHMET MUŞ (İstanbul)- Sayın Başkan, değerli milletvekilleri; Sayın Bayraktutan’ı dinledik, yalnız Sayın Bayraktutan  eleştireceğim derken kullandığı ifadenin nereye gittiğini anlamıyor herhâlde. Ağzından çıkanı kulağı duymuyor. “AK PARTİ ee polisin ölüsünü sever.” diyor, yazıklar olsun size ya, vallahi billahi size yazıklar olsun bu nasıl bir ifadedir ya “polisin ölüsünü sevmek” ne demek ya. Siz belki seviyor olabilirsiniz ama biz bu kahraman vatan evlatlarının her zaman arkasındayız. Her zaman yanlarındayız. (AK PARTİ sıralarından alkışlar) Sen rahat uyu diye o kahramanlar mücadele ediyor. Bunu reddediyoruz, bu ifadeyi lanetliyoruz, yazıklar olsun diyorum. Yani bunun en hafif ifadesi budur. 3600 ek göstergenin vaadini biz verdik ve şimdiye kadar biz hangi vaadimizi vermişsek yapmışızdır, yerine getirmişizdir. Rahat ol, çalışmalar bitince bunu da buraya getireceğiz. Bunu defalarca söyledik. (AK PARTİ sıralarından alkışlar)

Kamubiz.com ÖZEL/ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (9)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamudan Haber Haberleri