Bakan Bilgin: EYT masamızda... Sözleşmelilere kadro vereceğiz

Emeklilikte Yaşa Takılanlar için çalışmaların masada olduğunu belirten Bilgin" Emeklilikte Yaşa Takılanla (EYT) meselesi masamızda. Türkiye'nin emekçileri endişe etmesinler. " dedi.

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin Memur maaşlarına yapılacak olan yüzde 42'ye yakın zammı değerlendirdi. Bakan Bilgin "Memur ve memur emeklisine yüzde 42 düzeyinde bir Zam oranını gerçekleştireceğiz" dedi.

BAKAN BİLGİN'DEN EYT MESAJI

Emeklilikte Yaşa Takılanlar için çalışmaların masada olduğunu belirten Bilgin" Emeklilikte Yaşa Takılanla (EYT) meselesi masamızda. Türkiye'nin emekçileri endişe etmesinler. Türkiye'nin her bir sorunu önümüzde çözülmesi gereken bir dosya olarak duruyor. Bu yılın sonuna kadar bu yolda önümüzde olan bütün dosyaları çözeceğiz. Alternatif çözüm önerilerine çalışıyoruz. Bazılarının asgari ücrete 3 ayda bir zam yapalım talebi var. Onu yaptığımız zaman etkisinin daha fazla olacağını söyleyebiliriz. " dedi.

"SÖZLEŞMELİ PERSONEL DETAYI"

Bakan Vedat Bilgin "Sözleşmeli sorununu sadeleştireceğiz. Kadro haklarını vereceğiz. Bazı sözleşmelilere kamunun ihtiyacı var" dedi.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamudan Haber Haberleri