Genç Büro-Sen'den Adalet Personeline Kadro, 3600 Gösterge ve Fazla Mesai Ücreti Talebi

Genç Büro-Sen Genel Başkanımız Ferhat ÖZBENGİ sosyal medya hesabı twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Adalet Bakanlığı personeli için 3600 ek gösterge, sözleşmelilere kadro, fazla çalışma ve havuz ödeneği ücreti talebinde bulundu.

Genel Başkanımız Özbengi; sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Adalet Bakanı Abdulhamit GÜL beyefendiye Adalet Bakanlığı personellerinin özlük haklarında iyileştirilme yapılması için çağrıda bulunmuştur.

“7 gün 24 saat,özveriyle çalışan Adalet Bakanlığı personelimiz 15 Temmuz Darbe Girişimi sürecinde ve daha sonrasında büyük bir fedakarlık gösteren adliye çalışanlarımıza vefa borcumuz bulunmaktadır. Gündemimiz olan korona virüs sürecinde, Cezaevi personelimiz yine büyük bir rol üstlenmiştir.”

Adalet Bakanlığı persenollerimizin beklentileri var.

SÖZLEŞMELİ PERSONELE KADRO
3600 EK GÖSTERGE
EK MESAİ ÜCRETİ
YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ UNVANININ ADLİYE ÇALIŞANLARININ ELİNDEN ALINMAMASI
HAVUZ ÖDENEĞİ ÜCRETLERİ

GENÇ BÜRO – SEN OLARAK CORONA VİRÜS DOLAYISIYLA EVİNE GİTMEYEREK, 15 GÜN CEZAEVİNDE ve 15 GÜN KARANTİNA’DA KALACAK CEZAEVİ PERSONELİNE BUGÜN ALKIŞ TALEP EDİYORUZ.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamudan Haber Haberleri