Kamudaki işçilere yüzde 40 zam talebi

CHP'den kamu işçilerine yüzde 40 zam talebi. Bursa Milletvekili Erkan Aydın, kamuda çalışan işçilere en az yüzde 40 zam talebini Mecliste dile getirdi.

ERKAN AYDIN (Bursa) – Ülkemizde enflasyon TÜİK’e göre bile yüzde 73,5. Muhtemelen haziran sonu itibarıyla da yüzde 80’leri bulacak ve asgari ücrete de bir zam söz konusu. 

Şimdi maillerimize, telefonlarımıza WhatsApp'tan çeşitli mesajlar geliyor. Kamuda çalışan, sendikalı sendikasız bütün işçiler de ara zam talep ediyor, üniversiteli olup işçi kadrosunda olan kamu çalışanları zam talep ediyor. 

Yaklaşık memurlara yapılacak yüzde 40 civarındaki enflasyon farkı eğer burada, çalışan sendikalı sendikasız işçiler, ara elemanlar, üniversite mezunu kadrosuz işçiler gibi çalışanlara yapılmazsa emin olun bütün iş barışı bozulacak. 

İnsanların bu hayat pahalılığında zaten hayatlarını idame ettirmekte zorlandığı bir ortamda da çok büyük sıkıntılar doğacaktır. Bize ulaşan bu çığlıkları, isyanları duyun. Eğer bir zam yapılacaksa herkese eşit ve adil şekilde zam yapılmasını buradan bir kez daha talep ediyoruz.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamudan Haber Haberleri