Kaymakam İsmail Altan Demirayak 1 günde 4 İlçeye Kaymakamlık Yapıyor

Kaymakam Dr. İsmail Altan Demirayak'ın performansı takdir topluyor. 1 günde 300 km yol yaparak 4 ilçeye kaymakamlık yapıyor.

Tokat İli Erbaa İlçe Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak 1 günde Niksar-Reşadiye- Başçiftlik İlçe Kaymakamlığı'da yapıyor.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Son Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kaymakam ve Vali atamaları yapılması nedeniyle Niksar-Reşadiye- Başçiftlik ilçe kaymakamlarının başka bölge ve görevlere atanması sonunda 3 ilçe Kaymakam makamı boşalmış, boşalan 3 ilçe ve asli görev yeri Erbaa ilçeleri Kaymakamlık görevini yürütmeye devam eden Erbaa Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak okulların açılması sonucu aynı gün 4 ilçede OKUL GÜVENLİĞİ toplantısı yaparak yaşanması zor bir görevi tamamlamıştır.

Erbaa İlçe Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak, Erbaa-Niksar-Reşadiye ve Başçiftlik ilçelerindeki okul açılışları ve OKUL GÜVENLİĞİ toplantılarını akşam saatlerine kadar tamamlandıktan sonra 300 kilometrelik yolu kat ederek akşam saatlerinde Erbaa ilçesine dönmüştür.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

3 İlçeye Kaymakam atamaları sonrasında görevlerine başlayana kadar, Kaymakam Dr. İsmail Altan Demirayak 4 ilçe Kaymakamlık görevine devam edeceği ifade edildi.

yeşilniksar

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamudan Haber Haberleri