Memur-Sen: Kadrolu, süresiz ve süreli sözleşmelilerin arasında fark var!

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Çalışma hayatında çalışma barışını sağlayabildiğimiz gibi aynı zamanda açlık ve yoksulluk sınırı arasında kimsenin kalmaması ve refah sınırında ücret almasını sağlayabilmemiz gerekiyor." dedi.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Lavanta Tepesi Otel'de düzenlenen teşkilat buluşmasında, Çalışmalarının, emeklerinin, örgütlenmelerinin karşılığını aldıklarını dile getiren Ali Yalçın, şöyle konuştu:

"Bu örgütlü gücü büyütmeye, heybetini, bilincini artırmaya devam edeceğiz. Çalışma hayatında çalışma barışını sağlayabildiğimiz gibi aynı zamanda açlık ve yoksulluk sınırı arasında kimsenin kalmaması ve refah sınırında ücret almasını sağlayabilmemiz gerekiyor. Bu bizim örgütlülüğümüzden geçer. Kadrolu, süresiz, ve süreli sözleşmelilerin arasında fark var. Özlük açısından da fark var ama aynı işi yapıyorlar. Masada bir karar aldık, sözleşmelerle ilgili kısmı komisyon marifetiyle tartışacağız, konuşacağız bu alanı toparlayacağız."

AA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamudan Haber Haberleri