Memurların 14 günlük maaş farkları ne zaman yatacak?

Memurlara 15 günlük fark ödenecek mi? Bilindiği üzere Temmuz memur maaşları kurban bayramı nedeniyle 8 Temmuzda hesaplara yatmıştı? Kamu çalışanları 14 günlük farkın ne zaman ödeneceğini araştırıyor..

Memurların 14 günlük maaş farkı 15 Temmuzdan sonraya kaldı

Kamu personelinin zamlı maaşları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı şekilde, bayram öncesinde zamlı olarak hesaplara yattı.

Zamlı maaşların hesaplara yatabilmesi için Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilileri büyük uğraşlar verdi. Gazetememur.com olarak, maaşların hesaplara zamlı olarak yatırılmasının zor bir uygulama olacağına dikkat çekmemize rağmen, Bakanlık bu işi başardı. Tebrik etmek gerekiyor.

Şimdi sıra 14 günlük maaş farklarında...

Tüm kamu personeli 18 Temmuz tarihine kadar kurban bayramı tatilinde olacak. Muhasebat Genel Müdürlüğü, sistemi 18 Temmuz'da açsa dahi, işlemlerin yapılması ve mal müdürlüğüne iletilmesi bir kaç günü bulacaktır. Bu nedenle 14 günlük maaş farkı ödemelerinin en erken 20 Temmuz'da yapılabileceğini düşünüyoruz.
gazetememur

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Kamudan Haber Haberleri