Memurların 14 günlük maaş farklarında hata yapıldı! Farklar yeniden hesaplanacak..

Memeurların Temmuz 2022 14 günlük maaş farkı yattı mı, neden yatmadı? Memur, öğretmen 14 günlük maaş farkı neden yatmadı, hata mı yapıldı? Muhasebat Genel Müdürlüğü herhangi bir açıklama yaptı mı? İşte 14 günlük fark maaş işlemleri ile ilgili son dakika kbs duyurusu.

Genel müdürlük 14 günlük maaş farkları için 18 Temmuz'da açılan sistemde aile bilgilerinin güncellendiğini ve hesaplamaların yeniden yapılması gerektiğini belirtti.

Muhasebat Genel Müdürlüğü , 18 Temmuz'da, 14 günlük maaş farkları için sistemi mutemetlerin kullanımına açmıştı. Hesaplamaların yapılması halinde, ödemelerin 20 Temmuz'dan itibaren yapılması planlanıyordu.

Ancak Genel Müdürlük bugün yeni bir duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuruda, 14 günlük fark maaş modülünde yer alan aile bilgilerinin güncellendiği ve hesapların yeniden yapılması gerektiği belirtilmiştir.

Bu düzeltmeden dolayı 14 günlük maaş farklarının hesaplara yatması biraz daha gecikecektir.

Hazine ve Maliye Bakanlığı ana hizmet birimi Muhasebat Genel Müdürlüğü 14 günlük maaş farkları için sistemi açtı

Alınan bilgiye gre, tüm birimlere gönderilen yazıda "Katsayı  artışından  kaynaklanan  14  günlük  fark  maaş  hesaplama  işlemi  18.07.2022  tarihinden itibaren  harcama  birimlerinin  kullanımına  açılacaktır" denildi.

4-B SÖZLEŞMELİ PERSONEL
4/b sözleşmeli personel ve kadro karşılığı sözleşmeli personel için 14 günlük fark ücret hesaplamaları 19.07.2022 tarihinde açılacak.

Listeler bankalara cd, disket veya eposta ile gönderilecek
14 Günlük Fark Maaş Hesaplamalarına ilişkin banka listelerinin ilgili banka şubelerine merkezden elektronik ortamda aktarılmasına yönelik çalışmaların devam etmesi  ve henüz tamamlanmamış olması nedeniyle, 14 günlük fark maaş banka listelerinin harcama birimleri tarafından önceden olduğu gibi disket, cd, e-posta vb. yöntemlerle ilgili banka şubelerine ulaştırılması gerekmektedir.

Bayramda yaptığımız haberde, 14 günlük maaş farkları için sistemin 18 Temmuz'da açılacağını, 20 Temmuz'dan itibaren ise listelerini hazırlayan kurumlarda ödemelerin yapılabileceğini belirtmiştik. 

Gazetememur.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamudan Haber Haberleri