MHP'den açıklama: '4/C’liler kâğıt üzerinde 4/B’li yapılmış! 4/C’lilerin bu mağduriyeti giderilmelidir!'

Bilindiği üzere, 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’yle taşeron işçi, geçici işçi ve 4/C’li çalışanlara yönelik düzenlemeler yapılmıştır ancak 4/C’liler kâğıt üzerinde 4/B’li yapılmış olup, mağduriyetleri aynen devam etmektedir, 4/C’lilerin bu mağduriyeti mutlaka giderilmelidir.

MHP Konya Milletvekli Mustafa Kalaycı, Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Tasarısı görüşmelerinde 'Bilindiği üzere, 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’yle taşeron işçi, geçici işçi ve 4/C’li çalışanlara yönelik düzenlemeler yapılmıştır ancak 4/C’liler kâğıt üzerinde 4/B’li yapılmış olup, mağduriyetleri aynen devam etmektedir, 4/C’lilerin bu mağduriyeti mutlaka giderilmelidir.' dedi.

'Değerli milletvekilleri, tasarının 26’ncı maddesiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı İdari Teşkilatı Kanunu’nda değişiklik yapılarak 4/C statüsünde geçici personel uygulaması kaldırılmaktadır.

Bilindiği üzere, 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’yle taşeron işçi, geçici işçi ve 4/C’li çalışanlara yönelik düzenlemeler yapılmıştır ancak 4/C’liler kâğıt üzerinde 4/B’li yapılmış olup, mağduriyetleri aynen devam etmektedir, 4/C’lilerin bu mağduriyeti mutlaka giderilmelidir.'

Kamubiz.com ÖZEL HABER /ANKARA

(Sitemizden Alıntılanan Haberlerde Kaynak Gösterilmeden Kullanılması Halinde Yasal İşlem Yapılacaktır)

YENİ FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamudan Haber Haberleri