YHS personeline ve üniversiteli işçilere memurluk Çalışma Bakanı'na soruldu

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK tarafından yazılı olarak yanıtlanması istemiyle, yardımcı hizmetler sınıfında ve işçi statüsünde çalışan üniversite mezunu işçilere ilişkin yazılı soru önergeleri Meclis'e sunuldu.

Kamu ve özel sektörde işçi statüsünde çalışan üniversite mezunu kişi sayısına ilişkin 2 Ağustos 2019 tarihli soru önergesi

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA 

Aşağıdaki sorularımın Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını arz ederim.
Av. Dr. M. Sezgin TANRIKULU /İstanbul Milletvekili 

1. Üniversite mezunu olarak işçi statüsünde kamu sektöründe ve özel sektörde çalışan kişi sayısı kaçtır? Cinsiyetlerine göre dağılımları nedir?

Yardımcı hizmetler sınıfında bulunan çalışanların genel idare hizmetleri sınıfı kapsamında değerlendirilmesini amaçlayan bir çalışma yapılıp yapılmadığına ilişkin 1 Ağustos 2019 tarihli soru önergesi

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI'NA 

Aşağıdaki sorularımın Anayasa'nın 98 ve TBMM İçtüzüğünün 96. Ve 99. Maddeleri uyarınca T.C. Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Sn. Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını arz ederim. Saygılarımla. 30.07.2019 
Ömer Fethi Gürer /Niğde Milletvekili 

1. Yardımcı hizmetler sınıfında bulunan çalışanların personel genel idare hizmet sınıfı kapsamında değerlendirilmesini amaçlayan bir çalışma yapılmakta mıdır? 

Kamubiz.com ÖZEL/ ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (33)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamudan Haber Haberleri