AK Parti’den tüm memurlara büyük destek: Torba yasayla 45 bin TL ikramiye geliyor

Büyük tepkiler nedeniyle İstanbul'daki BDDK uzmanlarına 45 bin TL'ye kadar tazminat ödenmesi öngören madde torba yasadan çıkarılacak ve yerine tüm memurları kapsayan düzenleme gelecek...

Tüm memurları kapsayacak şekilde 45 bin TL tazminat önergesinin torba yasaya eklenmesi gündemde. Sadece Ankara ve İstanbuldaki 400 memura verilmesi planlanan ikramiyenin AK Parti tarafından geri çekileceği ve tüm memurlarını kapsayacak şekilde yeniden düzenleme yapılacağı bildirildi.

TARTIŞMALI KARAR GERİ ÇEKİLECEK

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun 400 çalışanına ödenmesi planlanan 45 bin liralık hayat pahalılığı tazminatı için yeni bir gelişme yaşandı. Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmeleri sırasında muhalefet milletvekillerinden “ücret eşitsizliği ortaya çıkar” eleştirileri gelmişti.

Habertürk’ün aktardığı bilgiye göre tartışlamaların ardından, AK Parti’nin torba teklifin genel kurul görüşmeleri sırasında maddeyi geri çekeceği iddia edildi. Düzenlemenin tüm memurları kapsayacak ve ilgili kuruma personeline ikramiye, tazminat ve ek ödeme yetkisi verecek şekilde yeniden düzenleneceği belirtiliyor.

finansmynet

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (13)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamudan Haber Haberleri