Bayram Öncesi Resmi Duyuru Yapıldı! İşçi ve Memur 35 bin 700 TL Maaş Promosyonu Onaylandı

Belediyeler için de çalışan personel için yapılan anlaşmalar doğrultusunda verilen promosyonlar değişiklik gösteriyor. Yeni bir promosyon sözleşmesi haberi daha bugün geldi. 35 bin 700 TL’lik yeni promosyon hesaplara yatacak. Yeni promosyon anlaşması ile

696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında görev yapan memur ve işçilere yönelik banka promosyon ihalesi gerçekleştirildi. Rekor promosyon ödemesi için resmi duyuru açıklandı. İşçi ve memurlara bayram öncesi tam 35 bin 700 TL ’lik ödeme geliyor.

Kamu çalışanları ve emekliler için promosyon anlaşmaları Haziran ayında da devam ediyor. Bayram öncesi kamu çalışanları için yeni anlaşma haberi var. Haziran 2024 promosyonları resmen rekora koşuyor. Az önce resmi duyuru yapıldı, promosyon miktarı arttırıldı. Tam 35 bin 700 TL’lik promosyon için imzalar atıldı. Maaş promosyonları ile ilgili yeni bilgiler güncel promosyon miktarları ve detaylar haberimizde…

35 BİN 700 TL YENİ PROMOSYON ANLAŞMASI İMZALANDI

HAZİRAN ayında belediye personelleri için promosyon görüşmeleri devam ediyor. Güzel haber Malatya Büyükşehir Belediyesi çalışanları için geldi. Sabah saatlerinde resmi duyuru yapıldı, tam 35 BİN 700 TL’lik promosyon anlaşması imzalandı. Malatya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ve Türkiye İş Bankası arasında yapılan görüşmeler olumlu sonuçlanırken Çalışanlarda bu güzel haberle birlikte bayram öncesi oldukça sevindi.

İşte detaylar…

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Kamudan Haber Haberleri