Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı yerleştirme aşaması onay bekliyor ne demek?

Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı sayfasında memur alım ilanlarına başvuru yapan adayların sonuç açıklanması sonrası da sorgulama ekranına giriyor.

Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı sayfasında memur alım ilanlarına başvuru yapan adayların sonuç açıklanması sonrası da sorgulama ekranına giriyor. Sorgulama yapan memur adaylarının da bu süreçte yerleştirme aşaması sonucunu görüntüleyebilir.

Yerleştirem aşamasında olan kişiler ise başvuru yapmış olduğu kurumla iletişime geçmesi ve durumunu da öğrenmesi gerektiği belirtilirken bu sorgulamaların da genel olarak başvurunuzun hala değerlendirme aşamasında olduğunu gösteriyor. Bu noktada vatandaşların personel alımına başvuru yaptığınız kurum ile iletişime geçerek durumunuzu öğrenebileceği ifade edildi.

KARİYER KAPISI NEDİR?

Kariyer Kapısı İşe Alım Platformu, kamu kurumlarındaki kariyer imkânlarının şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşılmasını sağlayan ve kamu kurumlarının başvurudan yerleştirmeye tüm işe alım süreçlerini yürüttükleri çevrim içi araçtır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Kamudan Haber Haberleri