GARANTİ BANKASINDAN PROMOSYON ATAĞI! Emeklilere sadece 15 bin TL ödeyen banka, işçilere 28 bin TL MÜJDE VERDİ!

Gündemden düşmeyen emekli promosyonlarında bankalar arka arkaya promosyonlarını güncellemeyi sürdürüyor. Garanti Bankası son dakika açıklama yaparak emeklilere 15.000 TL, işçilere ise 28.000 TL promosyon ödemesi yapılacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Garanti BBVA'da sadece 15 bin TL olarak ödenen emekli maaş promosyonu, işçiler için rekor bir artışa gidilerek güncellendi. Buna göre atılan imza kapsamında işçilere ödenenecek toplam banka maaş promosyonu 28 bin liraya yükseltildi.

Garanti BBVA Bankası emekli maaşı promosyonu için yapmış olduğu açıklamasında, emeklilere ödenen rakamı 15 bin TL olarak duyurulmuştu. Garanti BBVA Bankasında emekli maaş promosyonu 15 bin TL olarak ödenirken, işçi maaş promosyonu için ödenen rakam da rekor bir artışa gidildi. Özçelik İş Seydişehir Sendikası tarafından yapılan açıklamaya göre maaş promosyonu toplam 28.000 TL olarak belirlendi.

İŞÇİ MAAŞ PROMOSYONU 28.000 TL OLDU!

Yapılan açıklamada ’’Personel MaaslarImIzIn 3 yIl boyunca Garanti BankasI'na yatmasI iÇin anlaŞma saĞlanmıştır. Maaş promosyonu TOPLAMI 28.000 TL olarak kesinleşmiştir. Promosyon 6 EŞİT TAKSİTLE, HER 6 AYDA BİR OLMAK KAYDIYLA 4.666 TL olarak Nisan ve Ekim aylarında hesaplara yatacaktır. Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Yönetim Kurulu Adına Başkan Hüseyin KABAN’’ ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Kamudan Haber Haberleri