İl Müdürlüğünde Usulsüzlük Skandalı

Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nde yaşanan skandallar, Trabzon’da büyük tepki topluyor. Gunebakis.com.tr'de yer alan iddialara göre, Trabzon Gençlik Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, görevdeki tutumuyla eleştirilerin odağında.

Haberde Arıcıoğlu'nun, kuralları ihlal ettiği, çalışanları baskı altına aldığı ve tasarruftan uzak bir yönetim tarzı benimsediği öne sürülüyor ve bu iddialar, arkasında büyük bir siyasi destek olduğu yönündeki şüpheleri de artırıyor, deniliyor.

Usulsüzlük İddiaları ve Soruşturma Süreci

Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nde, bir şube müdürü hakkında usulsüzlük iddiaları nedeniyle iki yıldır süren bir soruşturma bulunuyor. Ancak bu süreçte Arıcıoğlu'nun olaya kayıtsız kaldığı, müdahale etmekten kaçındığı iddia ediliyor. Mecbur kaldığında ise muhakkik tayin eden Arıcıoğlu, şube müdürünün yerinin değiştirilmesi önerisine rağmen adım atmıyor.

İl İdare Kurulu’nun devreye girmesiyle birlikte, iki müfettiş görevlendirilerek ön inceleme yapıldı ve usulsüzlüklerin belgelendiği belirtiliyor. Soruşturma izni verilmesinin ardından, konunun savcılığa intikal etmesiyle birlikte durum daha ciddi bir hal aldı.

Gunebakis.com

Kamudan Haber Haberleri