Memur ve Emekliye Kara Haber: 2025 Ocak Maaş Zammı İçin İlk Tablo Geldi!

2025 yılında memur ve emekli maaş zammının düşük olacağı yönündeki haberler, hükümete yakın medya organları tarafından şimdiden yazılmaya başlandı.

Memur ve emeklilere kötü haber: 2025 Ocak maaş zammı yüzde 10'u bile göremeyebilir.

ABD'li ekonomist Prof. Dr. Steve Hanke'nin 2025 Türkiye enflasyonunu açıkladığı ve hükümete yakın medya organlarının bu açıklamayı sıkça haberleştirdiği görülüyor. Hanke'nin "Türkiye ekonomisi çok iyi durumda ve 2025 öngörüm yüzde 25 enflasyon" açıklaması, memur ve emeklilere yapılacak zam oranları için bir algı çalışmasının başladığını düşündürüyor.

MEMUR ZAM ORANI YÜZDE 7'DE KALABİLİR!

Bu durumda, 2025 Ocak ayında SSK ve Bağkur emeklilerinin maaş zam oranının yüzde 12.5, memur emeklisi ve memurların zam oranının ise yüzde 7 civarında kalabileceği öngörülüyor. Kamubiz.com olarak, şimdiden bu duruma dikkat çekmek ve memur ile emeklilerimize bu kadar düşük bir zammın, zor geçinen vatandaşı daha da zora sokacağını belirtmek istiyoruz.

https://ekonomi.haber7.com/ekonomi/haber/3445500-doktor-para-konustu-turkiyenin-enflasyonunu-yillik-256-olarak-olcuyorum

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Kamudan Haber Haberleri