Memur ve işçi maaşlarına %35 EK ZAM onaylandı!

Temmuz ayında maaşlara gelen yüzde 19,31 zam müjdesinin ardından, yeni bir sürpriz zam haberi daha geldi. Memur ve işçilere ilave %35 zam kararı da onaylandı.

Milyonlarca emekli, memur ve asgari ücretli Temmuz ayı maaş zammı haberlerini yakından takip ediyor. 6 aylık enflasyon rakamlarının belli olması ile birlikte zam oranları da yüzde 19,31 olarak kesinlik kazandı.

Kamuoyunda bir yandan emekli ve memur zammı takip edilirken bir yandan da Belediyelerde de toplu iş sözleşmesi kapsamında maaş artışları başladı.

İŞÇİ VE MEMURLARA YÜZDE 35 MAAŞ ZAM ONAYLANDI

Belediyelerde 31 Mart yerel seçimleri öncesi verilen sözler hayata geçirilmeye başladı. Bu kapsamda seçim vaatlerini yerine getirmeye başlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ilk zam haberini açıkladı. Buna göre toplu iş sözleşmesi görüşmeleri kapsamında zam kararı alındı.

Belediyesi çalışanlarına TİS görüşmeleri kapsamında, önceki zamların üzerine yeni bir zam kararı daha alındı ve bu oran yüzde 35 olarak belirlendi.

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamudan Haber Haberleri