O Müdür adaylık için görevinden istifa edecek

31 Mart yerel seçimleri öncesi kamu kurumlarında çalışanlardan istifa haberleri gelmeye başladı. AK Parti'den belediye başkan adaylığını koyması beklenen o müdüründe görevinden istifa etmesi bekleniyor.

2024 yılında yapılacak Mahalli İdareler Seçiminde aday olacak kamu görevlilerinin 1 Aralık Cuma günü saat 17.00’a kadar istifa etmeleri gerekiyor.

Bu kapsamda Kırşehir’in Mucur İlçesinden AK Parti Belediye Başkan aday adayı olması beklenen Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde Yüzme Havuzu Müdürü olan Ömer Faruk Toprak'ın yakın zamanda görevinden istifa etmesi bekleniyor.

Ömer Faruk Toprak Kimdir?

1989 yılında Nevşehir’in Hacıbektaş İlçesinde dünyaya gelen ve bir çocuk babası olan Ömer Faruk Toprak, ilkokulu Hacıbektaş, orta okulu Mucur İlçesinde ve liseyi ise Kırşehir'in Kaman ilçesinde tamamladı. Yüksek öğrenimini Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nde tamamlayan Ömer Faruk Toprak iş hayatına ise Kırşehir'deki özel sektörde başladı. 2012 yılından itibaren devletin çeşitli kademelerinde görev yapan isim, gençlik alanında bazı sivil toplum kuruluşlarında görev aldı.

Mucur AK Parti Gençlik kolları başkanlığı yapan Ömer Faruk Toprak Genç İHH, Ensar Vakfı, Genç Memur SEN ve TÜGVA gibi STK’lar da aktif olarak görev yaptı.

Nevşehir Gençlik ve Spor il Müdürlüğü'nde yüzme havuzu müdürü olarak görev yapan Ömer Faruk Toprak belediye başkan aday adaylığını sosyal medya üzerinden duyurdu.

nevsehirkenthaber

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamudan Haber Haberleri