Resmi Gazete'de Yayımlandı: Kabinede Üst Düzey Atamalar Yapıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine değişikliğinin ardından üst düzey atama ve görevden alma kararlarını onayladı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla görevden alınan ve atanan isimler..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan atama ve görevden alma kararları bugün yayımlanan Resmi Gazete’de yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesi üyeliğine,Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı'na,Tokat Valiliğine hangi atamaları yaptı? İşte detaylar...

Anayasa Mahkemesine üyeliğine atama

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı Anayasa Mahkemesine üyeliğine atandı.

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığına atama

Kıratlı'dan boşalan İdari İşler Başkanlığına ise Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Hukuk ve Mevzuat Genel Müdürü Hakkı Susmaz atandı

Çevre ve Şehircilikte üst düzey atama ve görevden alma

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda görevden alınan isimler;

Bakanlıkta yapılan yeni atamalar da şu şekilde:

ADLİ TIP’TA ATAMA

Adli Tıp Kurumu Başkan Yardımcısı Tarık Yusuf Uçar görevden alındı. Uçar’ın yerine ise Gençlik ve Spor Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Bensiz atandı.

TOKAT VALİLİĞİ'NE BAKIRKÖY KAYMAKAMI ATANDI

Tokat Valiliğine, İstanbul-Bakırköy kaymakamı Abdullah Köklü atandı.

3 BAKANLIKTA BAŞMÜFETTİŞ ATAMALARI YAPILDI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan Başmüfettişliklere, Esra Tuba Aydemir, Ferit Ezeroğlu, Fevzi Ünver, Aynur Genç, Mehmet Karahan ve Ufuk Yılmaz atandı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Başmüfettişliğe, Müfettiş Mesut Cemil İşler, Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan Başmüfettişliğe, Müfettiş Muhammet Uğur Nuraloğlu, Ticaret Bakanlığında açık bulunan Ticaret Başmüfettişliğine ise Oğuz Serhat Akın atandı.
Gazete Memur

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Kamudan Haber Haberleri