Savcıdan İl Müdürü Hakkında Şok Karar!

Aydın'ın Efeler ilçesinde geçen yıl ekim ayında meydana gelen asansör kazasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Efeler Güzelhisar KYK Kız Yurdu'nda gerçekleşen trajik olayda, asansörün düşmesi sonucu üniversite öğrencisi Zeren Ertaş hayatını kaybetmişti.

Yeni Soruşturma ve Kararlar

Savcılık, kazanın ardından başlatılan soruşturmalara ek olarak, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kapsamında yeni bir soruşturma başlattı. Bu kapsamda, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Efeler Gençlik ve Spor Müdürü Mithat Yıldırım, KYK'dan sorumlu müdür Ahmet Keskin, Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Esra Çolak ve Yatırım İnşaat Şube Müdürü Mustafa Bal hakkında soruşturma izni verildi.

İfade Alma ve Adli Kontrol

Savcılık, adı geçen 5 kişinin ifadesini aldı. Mithat Yıldırım, Ahmet Keskin ve Esra Çolak ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Ancak, Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu ve Şube Müdürü Mustafa Bal için adli kontrol kararı uygulandı. Soruşturmanın İl Müdürlüğü nezdinde devam ettiği bildirildi.

Son Durum

Ayrıca, ifadesi alınan tüm şahısların ağır ceza mahkemesine sevk edildiği bilgisi alındı. Olayla ilgili soruşturmanın kapsamı genişletilmiş ve ilgili kişilerin yargılanması süreci devam etmektedir.

Kamudan Haber Haberleri