SON DAKİKA MEMUR HABERİ | Memurlara ödenen denge tazminatı 1.850 TL’den 7.300 TL’ye yükseltildi

Milyonlarca memur ve emekli temmuz ayında yapılacak maaş zammını beklerken yüzleri güldürecek haber o belediyeden geldi. Memurlara ek 7 bin 300 TL verilmesi için imzalar atıldı. 1 yıl boyunca her ay aralıksız bu parayı ödenecek.

Memurlara ödenen denge tazminatında son dakika! 1.850 TL’den 7.300 TL’ye yükseltildi. Kadirli Belediyesi’nde çalışan memurlara her ay yüzde 400 artırımlı sosyal denge tazminatı ödenmesi için protokol imzalandı.

Böylece Belediyede çalışan memurların, her ay maaşlarına ek olarak almış oldukları 1.850 TL’den ödeme, 7300 TL’ye yükseltilmiş oldu.

MEMURLARA HER AY 7.300 TL TAZMİNAT ÖDENECEK

Memurlar bir araya gelen Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar; “Sosyal Belediyecilik kapsamında belediyemizde görev yapan memurlarımızı enflasyon karşısında ezdirmeyerek sosyal denge tazminatında yaklaşık % 400 olarak artış yaparak sosyal haklarını 1850 TL’den 7300 TL’ye güncelledik. Kadrolu işçilerimize de 1 maaş ikramiye ödemesi yapacağız. ”dedi.

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamudan Haber Haberleri