Yapı Krediden Çalışanlara 26.250 TL Promosyon Müjdesi!

Gerek memurlar, gerek işçiler gerekse de emekliler promosyonlarla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor. Son açıklama Yapı Kredi bankasından geldi...

Emeklilerin yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memur ve işçileri de yakından ilgilendiren promosyon ihaleleri yeni haberler gelmeye devam ediyor. Özellikle de kamu kurumları, üniversiteler, müdürlükler ve belediye çalışanları maaş promosyonlarını merakla araştırıyor.

25.250 TL PROMOSYON İMZALANDI

Son olarak geçtiğimiz gün kamuoyuna sunulan promosyon anlaşması Batman Belediyesi ve Yapı Kredi arasında düzenlenmiş bulunuyor. Söz konusu ihalede imzaların atıldığı tutar ise 2024-2027 yıllarını içeriyor ve 26.250 TL olarak açıklanmış bulunuyor.

İmzalar atıldı: 25 bin 500 lira promosyon ödenecek

Öte taraftan Çaycuma Belediyesinden yapılan duyuruda, çalışanlarının maaş ödemelerine yönelik banka promosyon ihalesini kazanan Yapı ve Kredi Bankasının kazandığı ve 25.500’er lira promosyon ödemesi yapılacağı bildirildi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Kamudan Haber Haberleri