Yeni Zam Oranı Açıklandı! 1 Ağustos'ta Maaşlara Yüzde 24,73 Zam Geldi

2024 yılı zam açıklamaları devam ediyor. Yapılan duyuruya göre, en düşük maaşlara %24,73 oranında artış yapıldı.

2024 yılı zam açıklamaları devam ediyor. Son yapılan açıklamada, en düşük maaşlara %24,73 oranında artış yapıldığı duyuruldu.

Memur ve İşçi Maaşlarına Zam

İşçi ve memur maaşlarına zamla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Toplu iş sözleşmeleri kapsamında yapılan açıklamalar günbegün kamuoyuna sunuluyor. Seçimlerin ardından verilen sözler doğrultusunda, özellikle belediyelerde hummalı zam görüşmeleri sürüyor.

Belediye Çalışanlarına Büyük Zam

Yapılan zamlar, özellikle son günlerde çalışanları sevindirirken, kamuoyuna yapılan açıklamalarla zam oranlarının belirlenmesi planlanıyor. Akşam saatlerinde yapılan büyük zam açıklaması, belediye çalışanlarını memnun etti. En düşük maaşın 25.411,00 TL olarak belirlendiği belediye toplu iş görüşmesi sonrasında, hem zam oranı hem de ulaşılan yeni maaş tutarı büyük takdir topladı.

Maaşlara Yüzde 24,73 Zam

Turgutlu Belediyesi'nde bir süredir toplu iş sözleşmesi toplantıları planlanmaktaydı. Akşam saatlerinde düzenlenen toplu iş sözleşmesi kapsamında, en düşük işçi maaşının 25.411,00 TL'ye yükseltildiği Turgutlu Belediyesi Personel A.Ş. Genel Müdürü Orhan Eratıcı tarafından açıklandı.

Bu zamla birlikte, Turgutlu Belediyesi Personel A.Ş. çalışanlarının alacağı en düşük ücret, asgari ücretin 8.409,00 TL üzerine çıkmış oldu.

Yeni Toplu İş Sözleşmesi

Turgutlu Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında imzalanan yeni toplu iş sözleşmesi kapsamında, belediye çalışanlarının maaşlarına yüzde 24,73 oranında zam yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Kamudan Haber Haberleri