Akbank'tan öğretmenlere rekor ödeme ‘Böyle promosyon ne duyuldu, ne görüldü’ TEK SEFERDE 40 bin 850 TL promosyon verecek!

Maaş promosyonları ile ilgili son dakika gelişmesi. Böyle promosyon ne görüldü ne duyuldu! Akbank öğretmen ve memurlara 40 bin 850 TL promosyon verecek!

Memurlar, öğretmenler, işçiler ve emekliler maaş promosyonlarını günlük olarak yakından takip ediyor. Bankalar hem emekliler hem de kamu çalışanları için çok önemli avantajlarını sunmaya devam ediyor.

Bugün de yeni promosyon fırsatı Ankara'dan duyuruldu. Böyle promosyon ne görüldü ne duyuldu. Yeni promosyon 40 bin 850 TL'ye yükseldi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü rekor promosyon imzaladı

Promosyon müjdesi disk Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından verildi. Yapılan duyuruda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları için yeni promosyon anlaşmasının imzalandığını açıkladı. Buna göre, Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışan memur ve öğretmenler için bir süredir Akbank ile yapılan görüşmelerin sonuçlandığını belirtildi ve bu anlaşmaya göre çalışanlara 3 yıllığına 40.850 TL promosyon verilmesine karar verildiğini bildirdi.

MEB Haber Haberleri