Bakan Yusuf Tekin'e SERT TEPKİ: 2014 yılında binlerce idareciyi görevden alıp biçtiniz...

Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent KURUOĞLU, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'i SERT BİR DİLLE eleştirerek 2014 yılında binlerce okul müdürü ve yardımcısının görevden alınmasından sorumlu tuttu. İşte o açıklamalar...

Adı YUSUF ama TEKİN değil.

Sayın Bakan Yusuf Tekin, 2014 binlerce idareciyi görevden alıp mülakat denilen orta oyununda biçmiştiniz.

Daha sonra vicdanının sesini dinleyen bir EBS yöneticisi şöyle anlatmıştı…

Sendika da sevinçten bir birimize sarılarak, gülerek, naralar atarak artık MEB bizim, her yerde biz olacağız diyerek çılgınca kutlamış halay çekmiştik demişti.

Düzen hiç değişmedi. Görevden alınanlardan kanser olup ölenler oldu. Mahkemeleri kazandık mahkeme kararlarını istisna yerler dışında uygulanmadı. Uygulayanlarda Devlet terbiyesini makamlarının önünde tutan valilerdi. Ömrümüz sizin uygulamalarınız ve sonuçları ile yıllardır mücadele etmekle geçti. Her geçen gün eğitim sistemimiz daha kötüye gitti. Aslına sizin yaşam tarzınız bu…

Rektörlük için 'en az üç yıl profesörlük yapma' şartı vardı. 13 Eylül 2018'de, cumhurbaşkanı kararnamesiyle bu şart kaldırıldı. 15 Eylül 2018'de yani iki gün sonra henüz bir ay önce profesör olmuştunuz, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi rektörü olarak atandınız. Rektör olmanızın ardından size bir koltuk daha verildi.

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB Haber Haberleri