Belediye Başkanından öğretmenlere müjde: Otobüsler yüzde 76 indirimli olacak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, öğretmenlere ulaşımda yüzde 76’ya varan indirim yapılacağı müjdesini verdi.

Artık öğretmenler Balıkesir Büyükşehir Belediyesine ait otobüslerden yüzde 59 ile yüzde 76 oranında indirimli faydalanabilecek. Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın öğretmenlere tek müjdesi bu değil. Ayrıca öğretmenler, 21-24 Kasım tarihleri arasında Balbucks, OnHann Otel ve restoranlarından yüzde 20 indirimli faydalanacak.

Öğretmenlere yüzde 59 ile yüzde 76 oranında indirim!

Başkan Yücel Yılmaz'ın talimatı nedeniyle Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı, öğretmenlere ulaşım desteği verecek.

Konuya ilişkin Başkan Yücel Yılmaz tarafından açıklamada:

"24 Kasım Öğretmenler Günü itibariyle tüm öğretmenlerimizin seyahatlerine indirimler yapıyoruz. Örneğin; Bandırma'dan Balıkesir'e giden bir öğretmenimiz 130 lira ücret ödüyordu. Bu tarifeye yüzde 69 oranında indirim yaparak ulaşım ücretini 40 liraya düşürdük ve bundan sonra sürekli böyle olacak. Aradaki farkı da Büyükşehir Belediyesi olarak sübvanse ederek şoför esnafımızı da mağdur etmiyoruz. Öğretmenlerimiz kimlik kartlarıyla alacağı akıllı kartla Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüslerde indirimli binecek. İkinci müjdem de Balıkesir'in çeşitli yerlerinde bulunan Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan OnHann otellerde, OnHann Restoranlarda ve Balbucks'ta. Yine akıllı kartlarını göstererek buralardan yüzde 20 yararlanacaklar, hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB Haber Haberleri