Bu Sabah Açıklandı! Akbank Promosyonu 57.100 TL'ye Yükseltti!

Ağustos ayının ortalarına gelinirken, maaş promosyonlarıyla ilgili yeni gelişmeler dikkat çekiyor. Bankalarla yapılan güncel anlaşmalar merakla takip edilirken, özellikle emeklilere ve çalışanlara yönelik promosyon fırsatları gündemde.

Çalışanların maaş promosyonlarının belirlenmesi için bankalarla yapılan görüşmeler hızla devam ediyor. 18 Ağustos itibariyle maaş promosyonlarına ilişkin yeni açıklamalar gelirken, çeşitli belediyelerde, kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde ve üniversitelerde çalışan personeller de bu görüşmelerin sonuçlarını yakından takip ediyor.

57.100 TL’lik Promosyon Anlaşması

Milli Eğitim Müdürlükleri, maaş promosyonları konusunda bilgilendirmelerine ağustos ayında da devam ediyor. Bu kapsamda, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, müdürlüğe bağlı 45 okul ve kurumun banka maaş ödeme protokolünün imzalandığı belirtildi. 57.100 TL’lik promosyon anlaşması Akbank Tarsus Şubesi ile yapılmış olup, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından yapılan duyuruda şunlar ifade edildi:

“Müdürlüğümüze bağlı 45 okul/kurumun Banka Maaş Ödeme Protokolü imzalandı. Akbank Tarsus Şubesi ile imzalanan bu protokole göre, 45 okul/kurumumuzda görev yapan personellerimize kişi başı 57.100 TL promosyon ödemeyi taahhüt eden Akbank Tarsus Şubesi, 3 yıl boyunca personellerimizin maaş, ek ders vb. ödemelerine aracılık edecektir. Protokol kapsamındaki personelimize hayırlı olsun.”

MEB Haber Haberleri