Cumhurbaşkanından MEB'e üst düzey iki atama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla 25 Kasım 2023 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan "Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar" arasında MEB'e yönelik iki üst düzey atama da yer aldı.

Çeşitli bakanlık ve kamu kurumlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan onayı ile bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararlar arasında Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Mustafa Otrar, açık bulunan Bakanlık Başmüfettişliğine ise Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet POLAT atandı.

MEB'E YAPILAN ATAMA KARARLARI ŞÖYLE:

Cumhurbaşkanlığından:

Karar: 2023/516

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince Mustafa OTRAR atanmıştır.

Cumhurbaşkanlığından:

Karar: 2023/517

Milli Eğitim Bakanlığında açık bulunan Başmüfettişliğe, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 35 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet POLAT atanmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

MEB Haber Haberleri