Görevden alınan Milli Eğitim Müdürünü skandal ifadeleri yaktı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan onayı ile görevden alınan Düzce Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç'ın görev yaptığı sürede kullandığı skandal ifadeler ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görevden aldığı 4 il Milli Eğitim Müdürü arasında. Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç da var. Müdür Kırbaç'ı Trabzon'da kullandığı ifadelerin yaktığı iddia edildi...

Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, önceki dönemlerde de Trabzon'da görev yaptı. Burada ise söylediği sözler gündemde epey yer etti "Bu okulda öğrencilerin bir kısmı yatılı olarak okulda kalıyor. Bu nedenle okulun bir yurt ihtiyacı vardır. Şimdiki binasında sınıfları kapattık yurt yaptık. Öğrenciler sınıftan bozma odalarda kalıyor. Bir de erkek öğrenciler ile kız öğrenciler aynı binada altlı üstlü kalıyor. Aynı merdiveni kullanarak istirahata çekiliyor. Aynı merdivenleri kullanarak uyumaya gitmeleri inanın beni iki yıldır rahatsız ediyor ve diken üstünde oturmama sebep oluyor.”

Kız ve erkek öğrenciler hakkındaki bu sözleri nedeniyle kamuoyunda büyük tepki çeken Kırbaç, görevinden alınmış daha sonrasında Muğla İlçe Milli Eğitim Müdürü görevine atanmıştı.

oda tv

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

MEB Haber Haberleri