Görevden alınan okul müdürü hakkında yeni gelişme!

Antalya’da bir okul müdürünün, hem okuldaki kadın öğretmenle hem de öğrenci velisiyle yaşadığı ilişki gerekçesiyle görevden uzaklaştırılma olayında yeni gelişme... Edinilen bilgiye göre soruşturmayla öğretmen atanan müdür görevine geri döndü...

2016 yılında Aksu Pınarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulunda müdür iken aynı okulda kadın öğretmen ve daha sonra da öğrenci velisiyle yaşadığı ilişki nedeniyle müdürlük görevinden alınan S.Ö. hakkında flaş gelişme. Görevinden alınıp Korkuteli’ne öğretmen atanan S.Ö. müdür olarak yeniden Aksu'ya atandı...

Oda tv'de yer alan habere göre geçtiğimiz nisan ayında, S.Ö.nün, Korkuteli’nde öğretmen olarak görev yaptığı okulda bir veli ile ilişki yaşadığı iddiaları gündeme geldi. S.Ö’nün sınıfındaki veliler ve eşi N.Ö Milli Eğitim Müdürlüğüne şikayette bulundu. Ayrıca S.Ö.’nün eşi N.Ö. boşanma davası açtı; davada aldatılmanın yanı sıra kendisine, çocuklarına hakaret ve tehditte bulunulduğu, uzaklaştırma kararını ihlal gibi gerekçeler sunuldu. Bu olay da ulusal basında yer aldı.

Mahkemesi ve soruşturmaları devam S.Ö, bundan yaklaşık 1 ay önce, daha önce görevden alınarak sürgün edildiği Aksu ilçesine yeniden okul müdürü olarak atandığı ortaya çıktı.

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB Haber Haberleri