İki okul müdüründen sürpriz karar! Adaylık için istifa ettiler!

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli idareler seçimlerinde Belediye Başkan Aday Aday olarak müracaat eden okul müdürleri hem öğretmenlik hem de okul müdürlüğü görevlerinden ayrıldılar.

Mart 20242te yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkanlığına adaylık için resmi müracaatta bulunan iki okul müdürü istifa etti.

Okul Müdürü Belediye Başkanlığına aday oldu

Sakarya Hendek Noksel İlköğretim Okulu Müdürü Öcal Danyeri, Belediye Başkan aday adaylığı için öğretmenlik ve Okul Müdürlüğünden istifa ettiğini duyurdu. Danyeri, açıklamasında hangi partiden aday olacağını bildirmedi.

Halkın Adamı ünvanlı müdür de istifa etti

Yerel seçimlerle ilgili bir diğer haber Kahramanmaraş Göksun ilçesinden geldi. Göksun İstiklal İlk ve Ortaokulu müdürü Bilal AKOĞLU, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'dem Göksun Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için görevinden istifa etti. AKOĞLU, pandemi sürecinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü döneminde yapmış olduğu çalışmalar sonucu Halkın Adamı ünvanını kazanmıştı.

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB Haber Haberleri