İl Milli Eğitim Müdürü ile okul müdürü arasında skandal tartışma: Sizce kim haklı?

Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Necati YENER'in, bir okul ziyaretinde Sivaslılara hakaret etmesi vatandaşların tepkisine neden oldu. Büyüksivas.com'da yer alan haberde, olayın Kadıburhanettin İlkokulunda yaşandığı iddia ediliyor.

Büyüksivas.com'da, Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Necati YENER'in, il müdür yardımcısı İbrahim Demir ile Kadıburhanettin İlköğretim Okulu ziyaretinde yaşananlar şöyle aktarılıyor;

OKUL MÜDÜRÜ, İL MÜDÜRÜNÜ KARŞILAMADI

Sivas Kadıburhanettin İlköğretim Okulu müdürü Bahattin Gülez'in Milli Eğitim Müdürü Necati Yener'i kapıda karşılamaması gerginliğin fitilini ateşledi. .

Milli Eğitim Müdüründen Sivaslılara : " Siz Sivaslılar Hep Böyle Kaba mısınız?"

Bu durum üzerine, Sivaslı Bahattin Gülez ile Malatyalı Necati Yener arasında tartışma çıktı Tartışma sırasında Necati Yener'in okul müdürü Bahattin Gülez'e " Siz Sivaslılar Hep Böyle Kaba mısınız?" dediği iddiaları üzerine ortam daha da gerildi. Bu sözler , ziyarete katılan diğer yetkililer ve Sivaslılar tarafından büyük tepkiyle karşılandı.

NOT: Okul müdürünün, bir il müdürünü kapıda karşılamadığı ve İl Milli Eğitim Müdürü Necati Yener'in, görev yaptığı memlekette Sivaslılara yönelik söylediği iddia edilen sözlerine yorum yapmayı siz değerli okuyucalarımıza bırakıyoruz..

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (17)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB Haber Haberleri