İl Milli Eğitim Müdürü, okul müdürü hakkındaki şikayetleri örtbas mı ediyor?

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı'nın, eğitim müfettişlerini azarlayan ve kovan okul müdürü hakkında işlem yapmayarak koruduğu iddia edildi. Haberde, İl Müdürü Yazıcı'nın, Anadolu Lisesi Müdürü S.U. ile ilgili şikayetleri örtbas ettiği...

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı hakkında ortaya atılan iddialar eğitim camiasını sarstı. Nitekim Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, göreve yeni başlayan eğitim müfettişlerinin Derinkuyu ilçesinde göreve yeni başlayan öğretmenleri denetlemek ve okul işleyişlerini yerinde incelemek üzere giden müfettişler iddialara göre Anadolu Lisesi Müdürü SU tarafından önce fırçalandı ardından ise okuldan kovulduğu iddiaları Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ve Derinkuyu İlçe Milli Eğitim Müdürü Yücel Irmak ne yapıyor sorularını gündeme getirdi.

Lale Haber whatsapp ihbar hattına ulaşan eğitimciler Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı'nın sadece odasında sigara içerek zaman geçirdiğini iddia ederlerken Yazıcı'nın sadece göstermelik okul ziyaretleri ve fotoğraflar ile eğitim camiasını idare ettiğini ifade ettiler.

Şimdi Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı'ya kamuoyu ve eğitim camiası adına soruyoruz:

Derinkuyu Anadolu Lisesi Müdürü SU görevli müfettişleri kovmak için kimden güç alıyor?

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı neden bu tür iddialar karşısında müfettişleri korumuyor?

Derinkuyu Anadolu Lisesi Müdürü SU mesai saatlerini kim kontrol ediyor?

Derinkuyu İlçe Milli Eğitim Müdürü Okul Müdürü SU'yu neden bu kadar savunuyor?

Lalehaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

MEB Haber Haberleri