İl müdüründen, okul müdürüne övgü dolu sözler

Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, Şehit Mehmet Ünal İlkokulunun çalışkan ve başarılı müdürü Sezgin Kel'e övgü dolu sözlerde bulunarak çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Isparta Şehit Mehmet Ünal İlkokulunda Fiziksel Etkinlik ve Spor Atölyesi açılışına katılan Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, söz konusu okulun sık sık çeşitli projeler ve etkinlikler ortaya koyduğunu belirterek; “Okul yönetimimizin etkin çalışmaları ile hemen hemen her 2 – 3 aya bir bu okulumuza geliyoruz. Böyle giderse daha çok geleceğimizi sanıyorum” dedi.

Yaptığı sosyal, kültürel etkinliklerin yanı sıra proje çalışmaları ile de adından sık sık söz ettiren Şehit Mehmet Ünal İlkokulu bu çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Okul Müdürü Sezgin Kel, okulda oluşturduğu Fiziksel Etkinlik ve Spor Atölyesi’ni bugün törenle hizmete sundu.

OKUL MÜDÜRÜNE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Törende daha sonra, söz konusu Atölyenin yapılmasında katkı ve desteklerde bulunan hayırsever kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketleri takdim edildi. Plaket takdimi için kürsüye gelen İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur kısa bir konuşma yaparak; “Maşallah Sezgin Hocam ve ekibi çok güzel çalışmalar yapıyor. İl Müdürü olarak hemen hemen her 2 – 3 aya bir bu okulumuza geliyorum. Sanıyorum etkinlikler ve çalışmalar bitecek gibi görünmüyor. Dolayısıyla biz daha çok seferler geleceğiz buraya. Ben de buraya sık sık gelmekten büyük memnuniyet duyuyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

MEB Haber Haberleri