Malatya’da en çalışkan okul müdürüne vefasızlık! Listede yer almadı!

Malatya'da kamuoyu tarafından yakından tanınan özverili, çalışkan, başarılı Kız Lisesi müdürü Mehmet Başbuğ’a büyük bir haksızlık yapıldığı iddia ediliyor.

6 şubat Kahramanmaraş depreminin ardından, gecesini gündüzüne katarak afette mağdur olmuş vatandaşların yaralarına merhem olup fedakarca gayret gösteren, okul müdürünün okulu terk edip kaçtığı bir dönemde, müdür yardımcısı iken bütün sorumluluğu üstlenip müdürlüğe vekalet eden Mehmet Başbuğ, yaptığı başarılı tüm çalışmalarına rağmen proje okullarına yapılan son atamalarda listede yer almadı.

Bu karar büyük bir hayal kırıklığına neden olurken, Başbuğ'un 6 ay kadar ve Devlet vatandaş diyalogunu fedakar bir şekilde barışık bir konuma taşıyan gerçek bir yönetici konumunda olduğu ancak takdir toplayan tüm çabalarına rağmen asaleten müdürlük görevinin verilmemesinin kamuoyunda tepki çektiği bildiriliyor.

BAŞARILI OKUL MÜDÜRÜNE KADRO VERİLMEDİ

Halen vekaleten yürüttüğü müdürlük görevinin asaleten verilmesi beklenirken son proje okullarına görevlendirmeler geçen hafta yapıldı ve listede Kız Lisesinin müdürü Mehmet Başbuğun ismi görülmedi.

Büyük bir hayal kırıklığının yaşandığı bu son görevlendirme atamalarında sormak gerekir. Atama kriteriniz neydi? Okulun çalışma iklimini bilmeyen, daha önce idarecilik tecrübesi olmayan birini neye göre ve kime göre atadınız? İnanıyoruz ki çalışanın her daim yanında olan sayın Milli Eğitim bakanı bu yanlış atama kararını iptal eder ve işi ehline teslim eder.

malatya olay

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB Haber Haberleri