MEB Daire Başkanı Yolsuzluk Nedeniyle Görevinden Alındı!

Mebpersonel.com, Ortaöğretim Genel Müdürlüğünde görev yapan F.S. isimli daire başkanının yolsuzluk nedeniyle görevinden alındığını bildirdi...

F.S. 29 Eylül 2023 tarihinde İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi AB Projeler Koordinatörü olarak görev yaparken Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atanmıştı.

F.S. İstanbul'da görev yaptığı dönemde yapmış olduğu projelerde İnterpol tarafından yapılan bir soruşturma sonrası kişisel banka hesaplarına para giriş çıkışları sebebiyle açılan soruşturması sonrası Daire Başkanı F.S.'in Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı görevinden alındığı iddia edildi.

Bu olay sonrası MEB Teftiş Bakanlığının da olaya dahil olup özelikle İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından geçmiş dönemde yapılan projelere dair geniş bir çaplı incelemenin yapıldığı ve bu inceleme sonrası soruşturmaların genişlemesi bekleniyor.

mebpersonel.com

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB Haber Haberleri