MEB personeline güzel haber: yeni sınav uygulamasıyla 961 TL gelir elde edilebilecek

Türkiye'de Milli Eğitim Bakanlığı kadrolarında sözleşmeli ve kadrolu öğretmen olarak görev yapan öğretmenler için ödenecek olan 961 TL ödemenin de hangi görev kapsamında ödeneceği araştırılıyor.

Türkiye'de Milli Eğitim Bakanlığı kadrolarında sözleşmeli ve kadrolu öğretmen olarak görev yapan öğretmenler için ödenecek olan 961 TL ödemenin de hangi görev kapsamında ödeneceği araştırılıyor. Söz konus bu ücretlerin de e-sınav uygulama sorumlusu olarak görevlendirilen personele ödeneceği belirtilirken; e-sınav uygulama sorumlusu da sınav öncesinde tüm elektronik donanım kontrollerini yaparak hazır hale getirir.

E-SINAV UYGULAMASI NEDİR?

e-Sınav; basılı evrak kullanılmaksızın sınav uygulama ve değerlendirilmesine ilişkin her türlü işlemin elektronik ortamda yapıldığı sınavlardır. Genel Müdürlük tarafından e-sınav salonu açılan merkezlerde, belirlenen tarih ve saatlerde “Özel MTSK Modülü” üzerinden yapılan başvurular dikkate alınarak yapılmaktadır.

E-SINAV UYGULAMA SORUMLUSU GÖREV ÜCRETİ 2024

e-Sınav uygulama sorumlusu olmak için de MEB'e bağlı görev eğitimlerine katılıp eğitimleri de başarıyla bitirmiş olmak gerekmektedir.

E-Sınav Uygulama Sorumlusu görev başına 961 TL ücret alır.

MEB Haber Haberleri