MEB'de Sular Durulmuyor! 20 İl Müdürü Daha Görevden Alınacak

Edinilen bilgilere göre, bu hafta yapılan değişikliklerin ardından il milli eğitim müdürleri değişikliklerinin devam etmesi bekleniyor. Bu kapsamda 10 il müdürüne uygulanacak rotasyonun yanında, 10 il müdürünün daha görevden alınması bekleniyor. İşte deta

Milli Eğitim Bakanlığı'nda geçtiğimiz hafta görevden alınan 11 il müdürüne ilaveten, önümüzdeki günlerde 10 il müdürüne rotasyon yapılması bekleniyor. Bu değişiklikler kapsamında Kocaeli, Konya, Niğde, Batman, Ağrı, Kütahya, Kırıkkale, Muş, Elazığ ve Erzurum il müdürlerinin yer değiştirmesi planlanıyor. İşte son dakika kulis bilgileri...

10 İL MÜDÜRÜNE ROTASYON GELİYOR

Mebpersonel.org'da yer alan habere göre, Milli Eğitim Bakanlığı belirli bir süre görev yapan il müdürlerine rotasyon uygulayarak farklı illerde görev vermeyi planlıyor ve bu yönde çalışmalar sürdürülüyor. Rotasyona tabi olacak yaklaşık 10 il milli eğitim müdürünün daha olduğu ifade ediliyor.

10 İL MÜDÜRÜ DAHA GÖREVDEN ALINACAK

Geçtiğimiz hafta görevden alınan 11 il müdürüne ilaveten, önceki haberlerimizde belirttiğimiz gibi, Kocaeli, Konya, Niğde, Batman, Ağrı, Kütahya ve Kırıkkale il müdürlerinin değişmesi kesinleşmiş durumda. Ayrıca, Muş, Elazığ ve Erzurum İl Müdürleri de değişim listesine alındı.

MEB'de Beklenmedik Gelişmeler Olabilir

Ayrıca, sürpriz olarak hiç beklenmeyen illerde de değişikliklerin olabileceği ifade ediliyor. Bu sürpriz illeri sonraki haberlerimizde bulabileceksiniz.

mebpersonel.org

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

MEB Haber Haberleri