MEB'den son dakika: Şube Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladı

MEB'den son dakika ataması: Şube Müdürü Mehmet Erkan Ergen, Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladı

Gündoğmuş İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Erkan Ergen, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı ve görevine başladı. Bu atama, Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar’ın Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde araştırmacı olarak görevlendirilmesinin ardından gerçekleştirildi.

Mehmet Erkan Ergen Kimdir?

1976 yılında Mardin’in Midyat ilçesinde doğan Mehmet Erkan Ergen, Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Çift Anadal Programı kapsamında Felsefe Grubu ve Sınıf Öğretmenliği bölümlerinden 1998 yılında mezun oldu. 2017 yılında Gaziantep Üniversitesi'nde Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Yüksek Lisans Programını tamamladı.

Ergen, 1998-2010 yılları arasında çeşitli okullarda Felsefe Grubu öğretmeni ve okul müdürü olarak görev yaptı. 2014-2020 yılları arasında Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2020-2022 yıllarında Balıkesir Kepsut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2022-2023 eğitim yılında ise Gündoğmuş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde şube müdürü olarak çalıştı. 2024-2025 eğitim yılı itibariyle Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamıştır.

Kamubiz.com olarak Mehmet Erkan Ergen’e yeni görevinde başarılar dileriz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

MEB Haber Haberleri