MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINI ayağa kaldıran olay: Okul müdürü tutuklandı!

Milli Eğitim Bakanlığını ayağa kaldıran olay Antalya'da meydana geldi. Gündoğmuş ilçesinde bir okulda yaşanan skandal sonrası OKUL MÜDÜRÜ TUTUKLANDI.

Antalya Cumhuriyet Savcılığının ve İl Jandarma Komutanlığının birlikte yürüttüğü soruşturmada sonucunda şikayet edilen okul müdürü tutuklanarak cezaevine kondu.

Edinilen bilgiye göre Gündoğmuş’ta öğrenci ve velilerin cinsel istismar şikayeti üzerine okul müdürü M.G. sorgusunun ardından tutuklandı.

OKUL MÜDÜRÜ NEDEN TUTUKLANDI?

Mağdur öğrenci ve velilerin şikayeti üzerine okul müdürü M.G. hakkında soruşturma başlatıldı. Cumhuriyet Savcılığının başlattığı soruşturmada ifadeler Antalya İl Jandarma Komutanlığı Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından alındı. Milli Eğitim, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nün de dahil olduğu soruşturmada evli ve bir çocuk babası olan M.G.’nin öğrencileri okulun kazan dairesinde sıkıştırdığı belirlendi. Bir öğrencinin cep telefonunda da M.G.’ye ait uygunsuz fotoğrafların olduğu öne sürüldü. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen okul müdürü tutuklanarak cezaevine konuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

MEB Haber Haberleri