Öğretmenlere rotasyon hakkında yeni açıklama: SON DAKİKA gelişmesi: İptal edildi!

Öğretmenere rotasyon gelecek mi? Öğretmenlik Meslek Kanunuyla birlikte aynı okulda 12 yılını dolduran öğretmenlere rotasyon geleceği kamuoyuna yansımıştı. Milli Eğitim Bakanlığından yapılan SON DAKİKA açıklaması ile öğretmenler rahat bir nefes aldı...

Öğretmenlere rotasyon ne zaman uygulanacak? Öğretmenlere rotasyon ertelendi mi, iptal edildi mi? Öğretmenlere rotasyon konusunda yeni gelişme sağlandı. Konuya ilişkin Eğitim Bir Sen'li Talat Yavuz, MEB yetkileri ile görüştü ve açıklama yaptı.

Eğitim Bir Sen Genel Sekreteri Talat Yavuz, Öğretmenlik Meslek Kanununda rotasyon düzenlemesinin olup olmadığının Milli Eğitim Bakanlığı yetkililerine sorulduğunu açıkladı.

Sn. Yavuz, yapılan görüşmede meslek kanununda, öğretmene rotasyona dair herhangi bir hükme yer verilmeyeceği bilgisini aldıklarını paylaştı.

SONUÇ : Bu açıklamayla birlikte günlerdir tartışılan rotasyonun ÖMK'da yer almayacağı ve raftan kaldırıldığı netleşmiş oldu. Tabi, farklı bir düzenleme ile tekrar güdeme gelmezse...

HABERİMİZE YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (17)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB Haber Haberleri