Okul Müdürünün Öğretmene Fırlattığı Dosya Silah Sayıldı: Savcı Ceza Talebinde Bulundu.

Gaziantep Mehmet Hayri Akınal Kız İmam Hatip Lisesi'nde görev yapan okul müdürü İbrahim Kutlu Özmantar, bir kadın öğretmene dosya fırlatma iddiasıyla yargılanıyor.

Bülbülzade Vakfı yöneticisi olan Özmantar, savunmasında "Dosya eksikti, bu yüzden fırlattım" dese de, savcı olayda kullanılan dosyayı silah olarak değerlendirdi.

BirGün'den İsmail Arı'nın haberine göre, 2022 yılında yaşanan olayda, okul müdürü Özmantar ile Kur'an-ı Kerim öğretmeni H.Ö. arasında bir tartışma çıktı. Tartışma sırasında, Özmantar sinirlenerek elindeki dosyayı H.Ö.'nün başına fırlattı.

Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında savcı, dosyanın bir silah gibi kullanıldığı ve H.Ö.'yü kasten yaralama amacı taşıdığı gerekçesiyle kamu davası açılmasını istedi. Tanık ifadeleri, güvenlik kamerası görüntüleri ve doktor raporu, H.Ö.'nün iddialarını destekler nitelikte olduğu için savcı, Özmantar hakkında ceza talebinde bulundu.

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB Haber Haberleri