Ali Yaçın'dan 7 Meslek Grubuna Sürpriz Zam Talebi!

Memur-sen Genel Başkanı Ali Yaçın'dan sürpriz açıklama! Milyonlarca emekli ve memurun nefeslerini tutup beklediği maaş zamları ile ilgili yeni gelişme yaşandı. Gelen son dakika gelişmesine göre Genel Başkan Ali Yaçın 7 meslek grubuna ek tazminat çağrısı..

Memur-sen Genel Başkanı Ali Yalçın, il müdür yardımcılarına, ilçe müdürlerine, şube müdürlerine, eğitim müfettişlerine, araştırmacılar ve eğitim uzmanlarına Öğretmenlik Meslek Kanunu ile, ek özel hizmet tazminatı verilmesini istedi. İşte açıklamanın detayları...

Öğretmenlik Meslek Kanunu eğitim yöneticilerini ayırmamalı ayrıştırmamalı

#ÖMKBizsizOlmaz diyen il müdür yardımcılarının, ilçe müdürlerinin, şube müdürlerinin, eğitim müfettişlerinin ve yardımcılarının, araştırmacıların ve eğitim uzmanlarının özlük ve mali haklarını kapsamına almayan Öğretmenlik Meslek Kanunu iş huzurunu ve barışını zedelemekte, verimliliği düşürmektedir.

Eğitim yöneticilerinin idari kariyer süreçlerinde gösterdikleri başarıyı göz ardı eden, özlük ve mali haklarında kayıplar yaşatan Öğretmenlik Meslek Kanunu bu haliyle amaç ve hedefleriyle de çelişmektedir.

Eğitim yöneticilerimizin bu durumu görülmeli; ÖMK’da yapılacak düzenleme ile mağduriyetleri giderilmelidir

MEB Personel Haberleri